Wat kun je qua uitvoering verwachten?

  • Samenwerking tussen Woningwaard en Rendon Onderhoudsgroep: Woningwaard en Rendon verenigen het beste van twee werelden. We koppelen Woningwaard’s Passivhaus Planningspakket (PHPP)-adviezen op maat voor het verduurzamen van je woning direct aan Rendon’s jarenlange ervaring met verduurzaming van de gebouwde omgeving.

  • Complete en diepgaande woningopnames door kundige woninginspecteurs. Zij verzamelen binnen 2 uur alle relevante informatie die we alleen in de woning zelf kunnen ophalen.  Daarnaast controleren ze de antwoorden die je hebt gegeven op de vragen die het meest belangrijk zijn richting uitvoering. Na de woninginspectie is het mogelijk om offertes af te geven voor alle maatregelen binnen ons advies. De inspecteurs zijn druk bezig om zo effectief mogelijk informatie te verzamelen. We willen je daarom vragen als bewoner geen vragen aan de woninginspecteur te stellen. Heb je wel nog vragen? Plan een gesprek met een energiecoach in of neem contact op met Woningwaard. 

  • Hoogwaardige offertes, welke we één op één koppelen met ons advies. Afwijkende of aanvullende resultaten vanuit een woningopname voeren we achteraf door binnen het adviessysteem. Zo krijg je offertes direct passend bij het advies. Na de woningopname zijn onze offertes binnen 10 werkdagen zichtbaar in het online advies.

  • Hoge kwaliteitsuitvoering. Rendon werkt met de nieuwste producten en werkmethodes, en staat voor haar kwaliteit. Ook werkt Rendon met lokale partners samen om de bewoner zo goed mogelijk te ontzorgen. Mogelijke garanties op producten en diensten vermelden we op de offerte en factuur.

  • Bepaal zelf wanneer de uitvoering plaatsvindt: Je bepaalt zelf in welke periode je de maatregel wilt laten uitvoeren. De offertes gelden voor een bepaalde periode. Deze periode staat naast de offertes binnen ons online advies. Wat als de geldigheid van de offerte is verstreken? Vraag de offerte dan opnieuw aan in het online advies. Dan updaten we de offerte op basis van de dan geldende prijzen.

  • Beperken overlast: Het werk dat we doen vindt plaats in de gebouwde omgeving. We houden zoveel mogelijk rekening met eventueel overlast. We werken bij voorkeur altijd op uren waar het geen overlast bezorgt. Waar nodig, stellen we de buurtbewoners op de hoogte van de werkzaamheden die gaan plaatsvinden.

  • Wijkaanpakken: Wij werken zoveel mogelijk in de context van wijkaanpakken. Dit betekent dat we financieel voordeel kunnen bieden als we bij meerdere buurtbewoners voor dezelfde maatregel aan de slag kunnen. Ditzelfde geldt als we meerdere maatregelen bij dezelfde woningeigenaar kunnen uitvoeren.

  • Algemene voorwaarden: Tot aan het aanvragen van de offerte zijn de algemene voorwaarden van Woningwaard van toepassing. Deze kun je hier vinden. Hierna gelden de algemene voorwaarden van Rendon. Deze algemene voorwaarden sturen we mee met de offertes.

  • Vragen: Heb je vragen over het online advies? Neem dan contact met Woningwaard op via 020-4357558. Heb je vragen over de offerte, de factuur, het uitvoeringsproces of garanties? Relevante contactgegevens voor de verschillende vragen stuurt Rendon mee in de offertes en facturen.