Over Woningwaard

Woningwaard gelooft in een zelfvoorzienende gebouwde omgeving die een positieve bijdrage levert aan het welzijn van haar inwoners en natuurlijke omgeving.

Wij ontzorgen en begeleiden bewoners, gemeenten en uitvoerende bedrijven in het verduurzamen van woningen. Zo realiseren we samen gezonde en toekomstbestendige wijken. 

Dankzij ons geautomatiseerd en integraal maatwerkadvies worden inwoners stap voor stap meegenomen in het verduurzamen van hun woning. Daarnaast helpen we lokale overheden bij het realiseren van de energiedoelstellingen uit het Klimaatakkoord.

Over Woningwaard

Ons team

Jim Beerepoot

Energietransitie-consultant

Jim houdt zich bezig met de uitvoerende kant van wijkaanpakken en is het aanspreekpunt voor bewoners. Daarnaast ondersteunt hij Siem en Henk in het aantrekken van nieuwe projecten.

Siem Bijman

Uitvoerend Directeur

Siem is verantwoordelijk voor de integratie van maatwerkadvies- en realisatiefunctie. Siem streeft naar het optimaal ondersteunen van bedrijven en overheden met als doel: woningeigenaren helpen om hun woning energiezuinig, comfortabel en gezond te maken.

Jasper Denk

ICT’er

Jasper verzorgt vanuit E-Line Websolutions BV de functionerende ICT-kant van Woningwaard.

Henk Wegkamp

Bestuurder

De huidige directeur van zowel E-Trias als Dantuma-Wegkamp is een gecertificeerde Passivhaus-planner en doet al jaren bouwfysisch schadeonderzoek. Henk is een expert die streeft naar een goede integratie van isolatie en installatie. Daarnaast stuurt hij de rekenmethodiek en maatwerkadviesfunctie aan.

Gerben Stilma

Bestuurder

    Gerben is met zijn jarenlange en praktische ervaring een autoriteit op het gebied van de duurzame techniek en bouw. Hij als bestuurder kennisdrager voor de samenwerkingen met bouwpartners. Daarnaast houdt hij zich met het conceptueel ontwikkelen van pakketten met energiebesparingsmaatregelen.
Ons team

Meer weten?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We denken graag met je mee!