Startpunt van de wijkenergietransitie

Elke bewoner een advies op maat

Woningwaard ontwikkelde in samenwerking met o.a. experts op uitvoering, financiering en consumentenmarketing een online platform voor de energietransitie. Met het Woningwaard-maatwerkadvies worden grote groepen woningeigenaren bewust van hun mogelijkheden en via een concreet stappenplan geactiveerd. Elk advies is via de bouwtekening tot op de centimeter nauwkeurig ingemeten en aangepast naar de huidige situatie.

Tijdelijke actie RRE en RREW

In slechts twee weken tijd leveren we honderden of zelfs duizenden nauwkeurige maatwerkadviezen voor particuliere woningeigenaren. Uitleg op het advies gebeurt mede via meerdere webinars. Meerdere koppelingen met bestaande RRE-voucher-regelingen is mogelijk. Vanaf 44 euro per woning krijgt de wijkenergietransitie een vliegende start. Deze actie duurt tot 31 mei. 

Het maatwerkadvies

     Zeer nauwkeurig

Op maat met woonwensen

Stappenplan conform ambitie

Online jarenlang actueel

Inzet gemeentelijke energiecoach

Routes naar offertes & uitvoering

Makkelijk opschaalbaar

No-regret aardgasvrij (klaar)

Bewustwording

Op basis van een advies op maat worden woningeigenaren bewust van hun specifieke verduurzamingsmogelijkheden. Een concreet stappenplan biedt inzicht in de investeringen, besparingen in energie, CO2 en geld en verbeteringen in wooncomfort en gezondheid. Gedurende de energietransitie blijft het advies continu actueel.

Activering

Bewust van hun verduurzamingsmogelijkheden in het perspectief van de energietransitie in de wijk kunnen woningeigenaren op meerdere manieren het advies concreet laten uitvoeren.

Bewonersparticipatie

Goed geïnformeerd over de eigen woning en de opgave in de wijk praat de bewoner op een laagdrempelige manier mee.

Aardgasvrij

Individueel op eigen kavel of collectief via het warmtenet? Aardgasvrij; het gaat een keer gebeuren. Woningwaard biedt met haar online-platform een langetermijnperspectief met dataverzameling gericht op de totstandkoming van een Wijkuitvoeringsplan en een businesscase voor collectieve warmte.

Oordeel zelf

Bekijk het Woningwaard-maatwerkadvies en oordeel zelf. Je kunt hier een proefaccount aanmaken. Gebruik hiervoor postcode 6852BR met huisnummer 15.

Ook interesse?

Heb je als gemeente de behoefte om verduurzamingsadviezen bij je woningeigenaren neer te leggen? Meld je bij Woningwaard aan zodat we binnen twee weken honderden of zelfs duizenden adviezen naar aardgasvrij aan je bewoners beschikbaar kunnen stellen. 

Meer weten? Bel Siem Bijman op 06-577 644 33 of stuur een e-mail naar info@woningwaard.nl voor de details qua kosten en planning.