Woningwaard aan de slag in De Zilverkamp

Woningwaard adviseert bewoners van De Zilverkamp voor het verduurzamen van hun woning. Ongeveer duizend woningeigenaren hebben toegang tot een online energiebespaaradvies. Inmiddels hebben al meer dan 120 buurtgenoten van het advies gebruikgemaakt. Met ons advies kun je onderzoeken hoe jouw woning energiezuiniger, comfortabeler en gezonder kan worden.  

Ben je benieuwd of jouw woning hier ook voor in aanmerking komt? Scroll een stukje naar beneden voor een overzicht met plaatjes van alle woningtypes die toegang hebben tot ons maatwerkadvies. Is dit inderdaad het geval? Dan kun je je hier aanmelden.  

Wil je weten hoe ons advies eruit ziet en hoe het advies werkt? Verder naar onder op deze pagina vind je een filmpje van een webinar die we hebben gegeven. Hier staan we uitgebreid stil bij de verschillende onderdelen van het advies. 

Nieuwe woningtypes

Sinds kort zijn er weer nieuwe woningtypes in ons systeem gezet. Bekijk de plaatjes hieronder om te zien of jouw woningtype erbij zit.

37 woningen op de Beemd & Dullert

24 woningen op de Reigersbos

19 woningen op de Noord- & Zuideinde & Merkpaal

19 woningen op de Reigersbos

10 woningen op de Kuunskop

31 woningen Bylander, Schans, Lemoen, Kruigang, Pruimenbongerd, Vang, Perenboom

Woningtypes met toegang tot een advies

Ben jij een bewoner van een van de onderstaande woningen? Dan kan je je direct aanmelden via www.zilverkamp.woningwaard.nl om aan de slag te gaan met je persoonlijk Energiebespaaradvies. Lukt dit niet, neem dan contact met ons op. We helpen je zodat het wel lukt.

40 woningen op de Beemd 

20 woningen op de Boet, Tas & Garf

82 bungalows op de Hopland e.o.

24 woningen op de Kolk & Holthuizerdreef

70 woningen op de Paalbalk/Blokland e.o.

80 woningen op de Wieken e.o.

33 woningen op de Zwanenveld

40 woningen op de Beemd & Dullert

53 woningen op de Griend

43 woningen op de Kersenbongerd & Appelbongerd

16 woningen op de Kolk

26 woningen op de Rietbaan

12 woningen op de Wildzang e.o.

40 woningen op de Beemd & Dullert 

15 woningen op Biezen, Endepoel, Schaapsdam e.o.

60 woningen op de Holthuizerdreef e.o.

15 woningen op de Kolk & Holthuizerdreef

43 woningen op de Kuunskop

34 woningen op de Ulkenpad, Dullert & Beemd

25 woningen op de Wildzang 

20 woningen op de Boet, Tas & Garf

Energiecoaches en Offertes Beschikbaar

Heb je behoefte aan wat toelichting op het advies? Roep via het online advies gratis en vrijblijvend de hulp van een Energiecoach in. Dit zijn buurtgenoten uit De Zilverkamp die een gesprek met je inplannen om al je vragen te beantwoorden. 

Heb je interesse in Offertes? We weten hoe moeilijk het kan zijn om een offerte aan te vragen. We hebben met lokale uitvoerende bedrijven afspraken gemaakt dat ze je offerte verzoek in behandeling nemen. Geef je via het advies je offerte-verzoek door, dan sturen je verzoek door aan deze bedrijven. Zij nemen contact met je op over het vervolg.

Vragen en toelichting

Heb je vragen over het advies en de offertes dan ben je welkom op een van de bezoekuren van het Lingewaard Energie. Wij zijn daarbij aanwezig.

8 en 22 april van 14.00-16.00 uur in ‘t Convent op het Raadhuisplein 1 Huissen

We organiseren ook twee webinars waarin we toelichting geven op het energiebespaaradvies. Daarin is ruimte tot het stellen van vragen. Reserveer alvast de data in je agenda 3 en 22 mei vanaf 19.00 uur.

Terugkijken webinar ‘De Zilverkamp aardgasvrij’

In april 2021 organiseerden we meerdere webinars in samenwerking met Duurzaam Zilverkamp en Lingewaard Energie. We gaven tekst en uitleg over de werking van ons online maatwerkadvies. Heb je de webinars gemist? Niet getreurd! Via het onderstaande filmpje kun je een webinar terugzien en antwoorden krijgen op de volgende vragen: Welke energiebesparende maatregelen passen bij jou? Wat kosten de maatregelen? En hoeveel bespaar je in geld, energie en CO2? 

 

Blijf op de hoogte

Het persoonlijk energiebespaaradvies is er nog niet voor elk woningtype.  We hopen op termijn alle woningen in De Zilverkamp van een advies te kunnen voorzien. Omdat we de woning vanaf bouwtekening in ons systeem zetten, kiezen we woningtypes waar meerdere woningen van staan.

Staat je woning er nog niet bij? Meld je aan en activeer je buren om dit ook te doen. Hoe meer mensen van een woningtype zich aanmelden, bepaalt welke nieuwe woningtypes ook het energiebespaaradvies mogen ontvangen.

Laat dan je gegevens achter, dan sturen we je een e-mail zodra dit het geval is:

Een duurzaam Zilverkamp

Energieloket

Je kunt ook de pagina van het energieloket in de gaten houden voor een overzicht van alle adressen die toegang hebben tot een advies.

 

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Woningwaard of wil je meer weten?