Terugkijken webinar ‘De Zilverkamp aardgasvrij, wat betekent dat voor jou?’  –  31 maart 2021

Op woensdag 31 maart organiseerden we in samenwerking met Duurzaam Zilverkamp en Lingewaard Energie een webinar. We gaven tekst en uitleg over de werking van ons online maatwerkadvies. Met ons maatwerkadvies krijg je inzicht in welke energiebesparende maatregelen bij jou passen. Wat kosten de maatregelen? En hoeveel bespaar je in geld, energie en CO2? We bieden inmiddels binnen De Zilverkamp inmiddels bijna 1.000 woningeigenaren een advies op maat. Dit wordt gratis en vrijblijvend aangeboden vanuit Lingewaard Energie.

Woningwaard aan de slag in De Zilverkamp

Woningwaard adviseert bewoners van De Zilverkamp. Sinds begin september hebben al zo’n 620 bewoners toegang tot een online advies. Inmiddels hebben al meer dan 85 buurtgenoten van dit advies gebruikgemaakt. In de komende maand worden 10 nieuwe woningtypes in ons systeem gezet. Bekijk de plaatjes hieronder om te zien of jouw woningtype er tussen zit. 

Vanwege een vertraging met het opleveren van de  bouwtekeningen zullen bewoners die onder deze 10 nieuwe woningtypes vallen ergens in april daadwerkelijk toegang krijgen. De woningen die worden meegenomen krijgen een brief in de bus vanuit de gemeente. Vind je het fijn om van ons een seintje te ontvangen als jouw woning in ons systeem staat? Laat verder naar onder op deze pagina je contactgegevens achter. 

Ben je benieuwd of jouw woningtype al eerder in deze actie is meegenomen? Verder naar onder op deze pagina staan 10 woningtypes die al toegang hebben tot een advies. 

Rietbaan 

Beemd & Dullert

Kersenbongerd & Appelbongerd

Kolk

Ulkenpad, Dullert & Beemd

Rietbaan

Kolk

Beemd & Dullert

Biezen, Endepoel, Uivernest & Bessenmaat

Kolk

Woningtypes met toegang tot een advies!

Ben jij een bewoner van een van de onderstaande woningen? Dan kan je je direct aanmelden via www.zilverkamp.woningwaard.nl om aan de slag te gaan met je persoonlijk maatwerkadvies. Lukt dit niet, neem dan contact met ons op. We helpen je zodat het wel lukt.

33 woningen op de Zwanenveld

40 woningen op de Beemd 

70 woningen op de Paalbalk/Blokland e.o.

25 woningen op de Wildzang 

60 woningen op de Holthuizerdreef e.o.

12 woningen op de Wildzang e.o.

60 bungalows op de Hopland e.o.

53 woningen op de Griend

31 woningen op de Kuunskop

80 woningen op de Wieken e.o.

Energiecoaches en Offertes Beschikbaar

Heb je behoefte aan wat toelichting op het advies? Roep via ons online advies gratis en vrijblijvend de hulp van een Energiecoach in. Dit zijn buurtgenoten uit De Zilverkamp die een gesprek met je inplannen om al je vragen te beantwoorden. 

Heb je interesse in Offertes? Geef dan nu via ons online advies je interesse aan voor één of meerdere verduurzamende maatregelen. Op korte termijn nemen we contact met je op voor het inplannen van een gratis en vrijblijvende woningopname. Via de woningopname kunnen we je offertes passend bij ons advies bieden. 

Hier vind je meer informatie over wat je kunt verwachten in het proces naar uitvoering

Blijf op de hoogte

Het persoonlijk maatwerkadvies is er nog niet voor elke type woning.  We hopen in 2021 bijna alle woningen in De Zilverkamp van een advies te kunnen voorzien. Staat je woning er nog niet bij? Meld je aan en activeer je buren om dit ook te doen. Dit bepaalt mede welke nieuwe woningtypes het advies op maat ook mogen ontvangen.

Laat dan je gegevens achter, dan sturen we je een e-mail zodra dit het geval is:

 

Een duurzaam Zilverkamp

Energieloket

Je kunt ook de pagina van het energieloket in de gaten houden voor een overzicht van alle adressen die toegang hebben tot een advies.

 

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Woningwaard of wil je meer weten?