Voordelen woning verbeteren

Onze woning is meestal ons grootste bezit. Toch accepteren we vaak ongemakken zoals tocht, koude voeten of geluidsoverlast. De slimme pakketten van Woningwaard pakken deze tekortkomingen aan èn vervullen tegelijkertijd uw woonwensen. Bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid, gezondheid, rust of lang(er) in huis blijven wonen.

Uw woning verbeteren levert direct resultaat op:
• uw maandelijkse energierekening gaat omlaag
• uw woning wordt comfortabeler
• uw woning stijgt in waarde

Waarom nu iets doen?

Als u niets doet aan uw huis, blijft uw maandelijkse energierekening hoog. Als u wel iets aan uw woning verbetert, dalen uw energielasten. Tegelijkertijd kunt u uw huis straks gemakkelijker en voor meer geld verkopen. Dit komt onder meer door de invoering van het energielabel, een initiatief van de overheid om energiebesparing te stimuleren.

Begin 2015 heeft elke huiseigenaar van de Rijksoverheid een voorlopig energielabel ontvangen. Bij verkoop of nieuwe verhuur moet u het voorlopige label definitief gemaakt hebben. Welk voorlopig energielabel u heeft, kunt u eenvoudig nakijken op www.zoekuwenergielabel.nl

Uit onderzoek blijkt dat het verschil tussen een energielabel A (zeer zuinig) en een energielabel G (zeer onzuinig) woning bijna € 25.000,- bedraagt (bron: Tias). Met de pakketten van Woningwaard maakt u gegarandeerd een energielabel stap. En zorgt u er dus voor dat uw woning direct meer waard wordt.

Welke subsidies zijn er?

Er zijn veel subsidies voor woningverbetering. De Nederlandse overheid is echter veranderlijk en vaak onduidelijk over de toekomst. Woningwaard heeft een handig overzicht gemaakt zodat u zich kunt oriënteren op de mogelijkheden. Het is gratis en vrijblijvend verkrijgbaar! U kunt het hier aanvragen.

Welke pakket moet ik kiezen?

Afhankelijk van uw eisen en concrete woonwensen, hebben wij een 9-tal pakketten waaruit u kunt kiezen. Onze pakketwijzer helpt u om de juiste keuze te maken. Na het beantwoorden van een 5-tal vragen, krijgt u een top 3 van Woningwaard pakketten die het meest aansluiten bij uw wensen.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden. Wilt u weten wat al onze pakketten precies kosten en aan rendement opleveren? Maak dan gratis en vrijblijvend een account aan. Hiermee kunt u inloggen in ons systeem en extra vragen over uw specifieke woning beantwoorden.

Lijkt u dit te ingewikkeld of tijdrovend of wilt u liever direct een persoonlijk advies van een van onze adviseurs? Neem dan gerust contact met ons op. Vanaf € 25,- helpen wij u al verder met een energieadvies op maat.

Waarom
Woningwaard?

Veel mensen willen hun huis wel verbeteren maar weten niet waar ze moeten beginnen. Dat begrijpt Woningwaard als geen ander. Daarom helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze en nemen wij vervolgens het hele traject op ons. Tot het moment dat u tevreden bent over de oplevering!

Het team van Woningwaard bestaat uit enthousiaste, onafhankelijke deskundigen met jarenlange ervaring in het verduurzamen van bestaande woningen in Nederland. Op basis van onze kennis, ervaring en onderzoek hebben wij pakketten samengesteld die zorgen voor woonlastenverlaging en woningwaardestijging.

 

 

Als u alleen isoleert, krijgt u last van schimmel. Als u alleen zonnepanelen kiest, wekt u alleen stroom op en heeft u geen plek om warmte op te wekken. Juist een combinatie van goede isolatie, kierdichting, zuinige installaties en zonnepanelen levert maximaal rendement op.

Onze leveranciers zijn gerenommeerde bedrijven die kwalitatief hoogwaardige producten leveren. De uitvoerende werkzaamheden worden gedaan door regionale vakmensen. Dankzij deze combinatie biedt Woningwaard u uitstekende kwaliteit voor een concurrerende prijs.

Contact

Heeft u behoefte aan een eerlijk en professioneel advies hoe u uw huis zo kunt verbeteren dat het een goed rendement oplevert? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het comfortabeler en energiezuiniger maken van uw woning.