Nederland gaat van het gas af!

Wist u dat het gas voor uw verwarming zo’n 2/3 van uw energierekening bepaalt? Dat Nederland van het gas af gaat, is inmiddels continu op het nieuws. Het wordt steeds duurder en is slecht voor het milieu. Maar wat betekent dat voor u? Hoe gaat u zo goedkoop en comfortabel mogelijk van het gas af? Woningwaard helpt u daar graag bij!

Woningwaard levert u een zeer hoogwaardige Techneco warmtepomp, zo nodig in combinatie met goede isolatie voor een optimaal rendement. Zo kunt u in één keer van het gas af, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om het stapsgewijs te doen. Het voordeel daarvan is dat de overgang kleiner is en u bijvoorbeeld nog kunt blijven koken op gas.

Wij zorgen er voor dat u de juiste investering doet en dat u zoveel mogelijk kunt profiteren van de beschikbare subsidies. U kunt zo’n €1000,- tot €2500,- korting krijgen op het aanschaffen van een goedgekeurde warmtepomp. Bovendien zult u na het plaatsen van de warmtepomp elk jaar zo’n €400,- besparen. Wij zijn experts in het optimaal laten inregelen van uw warmtepomp.

INFO

Woningwaard is uniek in samengestelde, functionele pakketten om uw woning te verbeteren.

Lees verder

GRATIS

Meer informatie over de warmtepompen en subsidies? Vraag hier gratis onze ‘Gas af-wijzer’ aan!

Vraag aan

HULP

Vanaf slechts € 25,- geven wij u persoonlijk en integraal advies over hoe u uw woning optimaliseert.

Lees verder

In één keer of stapsgewijs?

Gasloos
wonen

Helemaal van het gas af met de Techneco Loria warmtepomp! De Loria kan de woning verwarmen en optioneel koelen. De Loria kan ingezet worden met ingebouwd boilervat voor de tapwaterverwarming of voorzien worden van een extern boilervat.

Op de Loria ontvangt u €2.300,- terug aan subsidie. Zo krijgt u hem bijna voor niets. Wilt u direct een offerte?

vraag aan

Zo min
mogelijk gas!

De Techneco Elga warmtepomp werkt samen met uw gasketel of stadsverwarming. Buitenlucht wordt omgezet in verwarming. Met deze warmtepomp heeft u veel minder gas nodig dan nu. Bovendien zorgt de Elga warmtepomp er voor dat het energielabel van uw huis met één of twee stappen omhoog gaat. De Elga is in één dag geïnstalleerd en geschikt voor vrijwel elke woning.

Op de Elga ontvangt u €2.300,- terug aan subsidie. Zo krijgt u hem bijna voor niets. Wilt u direct een offerte?

vraag aan

Woningwaard is graag uw partner

Wilt u nu direct weten wat u het beste kunt doen? Wij kunnen u adviseren. En straks van A-Z ondersteunen bij het installeren van het best passende pakket. Klik hier voor een inmeet en advies rapport. De kosten krijgt u bij aanschaf van een pakket tijdelijk retour.

Pakketten waarmee u uw woning tochtvrij kunt maken, gezonder of met minder geluidsoverlast van de buren. Doordat we op een goede manier gebruik maken van de mogelijkheden voor energie besparen in huis en opwek van energie, levert de comfortverbetering u altijd ook een kostenverlaging en waardestijging op.

Wij zijn een aanbieder die u alle zorgen uit handen neemt bij de verbetering van uw woning. Zo heeft u één aanspreekpunt. Dat is wel zo handig! Veel websites vragen voor u verschillende offertes op. Wij werken anders: wij helpen u kiezen en begeleiden u van het eerste contact tot en met het stofzuigen na de oplevering! Wij ondersteunen u bij de aanvraag van subsidies en leveren u de best passende woningpakketten met daarin bijvoorbeeld isolatie, kierdichting, ventilatie, warmtepompen, HR++-glas, zonnepanelen, regeltechniek of beveiliging.