Voor uitvoerende bedrijven

Wijken verduurzamen met Woningwaard

Uitvoerende bedrijven zijn vaak bezig met randwerkzaamheden. Denk hierbij aan het benaderen van bewoners, inspecteren van de woning, leveren van offertes en wachten op akkoord en betaling. Bij de aanpak van wijktransities neemt Woningwaard al deze taken over; van het benaderen van de bewoners tot aan de opdrachtverstrekking door de klant. Dat betekent dat de bespaarde kosten en tijd geïnvesteerd kunnen worden in een kwalitatief goede uitvoering van grootschalige projecten. De uitvoerende bedrijven betalen niet voor leads; zij betalen voor concrete opdrachten.

De samenwerking

Voorafgaand aan de samenwerking worden alle afspraken gemaakt met de uitvoerende bedrijven. Hierbij wordt enerzijds rekening gehouden met de investering en wensen van bewoners. Anderzijds zorgen we ervoor dat bedrijven ons maatwerkadvies, opgesteld via de PHPP (PassiefHuisPlanningsPakket), risicoloos kunnen uitvoeren. In het advies zijn bouwfysica en installatietechniek goed op elkaar afgestemd en de woonwensen nauwkeurig in kaart gebracht. Woningwaard deelt, waar nodig, de kennis over de installatie van de hedendaagse technieken in de vorm van trainingen en zorgt voor de benodigde certificering.

Wijkuitvoeringsplan

Langdurig gecommitteerd

Langdurig gecommitteerd aan een lokaal project

Een wijktransitie met Woningwaard betekent dat in één wijk een aantal woningen in één keer verduurzaamd worden.

Dat betekent voor uitvoerende bedrijven dat zij langdurig gecommitteerd zijn aan een lokaal project in de buurt. Zij installeren bijvoorbeeld niet één warmtepomp, maar tien warmtepompen in een wijk. Daarnaast geven de bedrijven zelf aan wanneer de medewerkers beschikbaar zijn, zodat bewoners een moment kunnen uitkiezen om hun woning te laten verduurzamen.

Offertes

Offertes opstellen naar eigen wensen

Offertes komen tot stand op basis van afgesproken combinaties met onder andere de maatregelpakketten, tijdsbesteding, materiaalprijzen en risico- en winstmarges. De offertes worden vervolgens automatisch gegenereerd naar klanten volgens de voorwaarden van het uitvoerende bedrijf, met bijbehorend logo.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Woningwaard of wil je meer weten?