Uw woning ook toekomst-klaar maken?

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in onze informatie voor de Van den Boschwijk in Rijswijk! Wij hebben veel ervaring opgedaan bij één van de woningen en dat maakt het voor u makkelijker om ook stappen te zetten. Of u nu geïnteresseerd bent in isolatie, zonnepanelen, een warmtepomp of in alles; u bent bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen uw woning comfortabeler en goedkoper te maken. In één grote renovatie of juist in stappen.

Woningwaard helpt u graag verder. Hoe meer wijkgenoten met u meedoen, des te goedkoper het wordt. En het goede nieuws is dat u niet eens hoeft te wachten met de uitvoering tot er voldoende aanmeldingen zijn. Als er na uw uitvoering met Woningwaard aanmeldingen blijven komen, krijgt u evengoed nog de korting; zelfs na betaling! Nieuwsgierig? Laat ons contact opnemen om alles in detail toe te lichten!

INFO

Woningwaard is uniek in het samenstellen van slimme combinaties om uw woning te verbeteren.

Lees verder

GRATIS

Woningwaard helpt u graag verder! Vraag geheel vrijblijvend en gratis een adviesgesprek aan!

vraag aan

HULP

Geen idee waar u moet beginnen? Met het wooncomfort prestatie advies weet u het precies!

Lees verder

Waar kunt u voor kiezen?

Losse
maatregelen

Samen met de bewoners hebben we uitgezocht hoe we het best zonnepanelen kunnen bevestigen op de verticale gevel. Bovendien hebben we een partij gevonden die garant staat voor een hoge kwaliteit uitvoering. Samen met deze installateur bieden we oplopende korting aan zodra er 5, 10 of 25 mensen in de wijk kiezen voor een dergelijk systeem.

Ook voor warmtepompen, isolatie en triple glas gelden vergelijkbare voorwaarden. Vraag hier direct een offerte aan!

vraag aan

totaal
aardgasvrij

Wethouder Borsboom zei in de Rijswijkse krant dat de gemeente het toejuicht als inwoners het initiatief nemen om los te koppelen van het aardgasnetwerk. Hoe u dat het best kunt realiseren, hangt af van uw woning en uw persoonlijke wensen. Woningwaard heeft alles voor één van de woningen in uw wijk op een rijtje gezet. Daar kunt u nu van profiteren!

Of u nu alles in één keer wilt doen, of liever in stappen, wij kunnen u helpen een duidelijk verbeterplan op te stellen voor uw woning. Zo is uw woning altijd comfortabel en toekomst-klaar! U kunt een gratis adviesgesprek aanvragen.

vraag aan

Wat wij voor u doen

Woningwaard is graag uw partner. Wij ondersteunen u bij het kiezen van de beste maatregelen om uw woning te verbeteren. Wonen wordt voor u goedkoper en comfortabeler. Daarnaast wordt uw woning meer geld waard en is deze toekomst-klaar.

Wij maken voor u een plan en geven u de mogelijkheid om met de door ons geselecteerde leveranciers en uitvoerders direct aan de slag te gaan. Wij vragen voor u de subsidies aan en regelen de btw-teruggave op zonnepanelen. Bovendien garanderen wij de prestaties van de losse maatregelen én van de combinatie!

lees meer

Nu alvast inzicht ?

Wilt u nu direct weten wat u het beste kunt doen? Wij kunnen bij u langskomen voor een uitgebreid advies. Vanwege de eerdere ervaringen in de Ds. Van den Boschlaan kunnen we u een fikse korting aanbieden. U betaalt nu nog maar €125,- voor een maatwerk advies.

Wij nemen u graag alle zorgen uit handen bij de verbetering van uw woning. Zo heeft u één aanspreekpunt. Veel websites verzorgen voor u stapels offertes en laten het daarna aan u. Wij werken anders: wij helpen u kiezen en begeleiden u van het eerste contact tot en met het stofzuigen na de oplevering!

Klik hier voor een wooncomfort prestatieadvies en vermeld ‘rijswijk’ als kortingscode.