Waarom Woningwaard

Woningwaard is een onafhankelijke aanbieder die u alle zorgen uit handen neemt rondom de verbetering van uw woning. Veel aanbieders geven u alleen een offerte. Vervolgens mag u het zelf uitzoeken. Wij werken anders. Wij zijn en blijven betrokken tot en met het stofzuigen bij de oplevering!

In onze online winkel kunt u zelf ontdekken welk pakket aan isolerende, ventilerende en andere energiebesparende maatregelen het beste bij uw wensen en woning passen. Voor wie het gemakkelijker vindt om dat persoonlijk te bespreken, hebben we experts die u kunnen helpen. Kijk op advies voor meer informatie.

Woningwaard werkt uitsluitend met gerenommeerde Nederlandse en Europese leveranciers en lokale vakmensen. Hierdoor krijgt u een uitstekende kwaliteit voor een concurrerende prijs. Wij geloven niet in losse maatregelen maar in pakketten waarbij u optimaal rendement heeft van uw investering. Met een pakket van Woningwaard:

• woont u comfortabeler
• verlaagt u uw energierekening
• wordt uw huis meer waard
• maakt u gegarandeerd energielabel stappen

WAT ONS
ANDERS MAAKT

Uw woning aanpassen was tot nu toe niet eenvoudig. Bouwpartijen leveren (hun eigen) technische oplossingen, niet per se de beste voor uw situatie. Wij zien behoefte aan een onafhankelijke partij die handelt vanuit het belang van u en uw woning. Voor de lange termijn.

Wij zorgen ervoor dat u comfortabeler kunt wonen, uw energielasten dalen en uw woning meer waard wordt. Zonder gedoe en zorgen. Want wij regelen alles voor u, inclusief alle administratie.

WAT ONS
DRIJFT

Technisch en praktisch gezien zijn onze woningen niet goed genoeg. Jaar na jaar geven we veel geld uit aan energie en accepteren we kleine ongemakken. In de basis van onze woningen zijn verkeerde keuzes gemaakt. De keten van leveranciers en aannemers functioneert niet goed genoeg om dit aan te pakken.

Wij vinden dat onacceptabel. Daarom zijn we aan een ontwikkeling begonnen die veel gaat veranderen. Onze woningen worden uiteindelijk energieleverend, gezond, slim en flexibel en
blijven waardevol.

WIE WE ZIJN

Woningwaard is een vernieuwend initiatief van Marcel Heskes en Michael Urlings.

Marcel is al ruim 15 jaar actief in de verduurzaming binnen Squarewise, een bureau dat grote veranderingen in de maatschappij begeleidt. Binnen Woningwaard voert hij onder meer de onderhandelingen met de leveranciers.

Michael is architect en al jarenlang bezig met slimme en duurzame woningaanpassingen. Met zijn bouwkundige kennis zorgt hij voor de juiste technische oplossingen binnen de Europese normen en ziet hij toe op de juiste uitvoering van de pakketten.


 
Woningwaard BV

Kantooradres:
Distelweg 451
1031 HD Amsterdam
(let op: dit is geen fysieke winkel)

info@woningwaard.nl
020 – 435 75 58

Kamer van Koophandel: 63534401
BTW-nummer: NL 8552.78.614 B01

Wilt u ons beter leren kennen?

Wij u ook! Omdat we u graag helpen bij het verbeteren van uw woning. Nu en in de toekomst. Na het invullen van de vragen in de pakketwijzer, kunt u zich registreren. Vanaf dat moment kunt u inloggen in ons systeem waar u een eigen woningpagina krijgt.

Binnen deze besloten en beveiligde omgeving kunt u meer vragen beantwoorden die specifiek betrekking hebben op uw woning. Op basis daarvan krijgt u een vrijblijvend advies over investeringen en mogelijke rendementen. Tevens houden wij u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en helpen wij u uw woning bij de tijd te houden.