Nieuwsberichten

Welkom bij de nieuwspagina van Woningwaard! Op deze pagina zijn alle nieuwtjes terug te vinden op het gebied van duurzaamheid en woningverbetering. Woningwaard houdt u graag op de hoogte!

Amsterdam van het gas af: 5 miljoen euro beschikbaar!

Voor de woningeigenaren in Amsterdam is er 5 miljoen euro beschikbaar aan subsidie om van het gas af te gaan. De doelstelling voor Amsterdam is om in 2050 volledig aardgasloos te zijn en daarmee de CO2 uitstoot terug te dringen. Om die doelstelling te behalen moeten 350.000 woningen overstappen op duurzame verwarming en elektrisch koken. De woningeigenaren kunnen max. €5.000 aan subsidie ontvangen als zij de aardgasaansluiting laten verwijderen. De subsidie kan zelfs oplopen tot €8.000 er een NOM-woning (nul op de meter) wordt gerealiseerd.

Lees hier meer over de subsidie!

Woningwaard helpt Rijswijk besparen!

De Wethouder Duurzaamheid uit Rijswijk kwam 19 mei 2017 langs om de gaskraan bij een familie in Rijswijk dicht te draaien. Zij wonen nu officieel aardgasvrij en zijn daarmee voorloper in Rijswijk! Woningwaard heeft samen met verschillende leveranciers en installateurs deze realisatie waargemaakt. Alle verbeteringen aan deze woning zijn in één grote renovatie uitgevoerd, maar dit had ook stapsgewijs gekund. Woningwaard helpt de andere bewoners in Rijswijk ook graag verder. Wilt u weten wat Woningwaard voor u kan betekenen en wilt u gebruik maken van oplopende korting? KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN DE VOORWAARDEN!

Energielabel A levert €12.000 meer op

Uit onderzoek is gebleken dat energiezuinige woningen met energielabel A meer geld opleveren bij verkoop. Woningen met energielabel E,F of zelfs G kunnen zo’n €12.000,- minder opleveren. Dit laat Trouw weten in een nieuwsbericht. Ook is er gebleken dat een energiezuinige woning met label A 70 dagen korter te koop staat. Wilt u weten welk energielabel u nu heeft en hoe u hoger kunt scoren? Lees hier alles over energielabels

Gezond isoleren is goed isoleren!

Dat goede isolatie zorgt voor een comfortabele en goedkopere woonsituatie is duidelijk. Maar in hoeverre zijn wij bekend met het feit dat bij goede isolatie ook ventilatie komt kijken? Goed isoleren (en dus goed ventileren) is gezond isoleren! Dit is het moment om iets aan de isolatie in uw huis te doen, want u krijgt momenteel veel subsidie op isolatie. Woningwaard biedt u niet alleen goede isolatie maar ook de goede ventilatie! Lees hier meer over gezond isoleren!

Amsterdam profiteert!

Bezit u een huis in Amsterdam? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Sinds 16 september 2016 is de Nederlandse overheid gekomen met 60 miljoen subsidie voor energie besparen. En die kan gekoppeld worden aan de bestaande subsidie voor duurzame opwek én de City-zen energie subsidie voor Amsterdammers. Lees hier meer over de City-zen subsidie!

Investeringssubsidie Duurzame Energie

De overheid heeft een prachtige subsidie vrijgegeven voor het aanschaffen van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels! Aanvragen kan tot en met 31 december 2017. Het was nog nooit zo goedkoop om uw woning beter en waardevoller te maken! Woningwaard helpt u graag verder met het aanschaffen van een warmtepomp! LEES HIER ALLES OVER DE WARMTEPOMPEN

Zet vandaag zelf de eerste stap

Wilt u ook woningwaarde creëren? Een beter energielabel, een bij uw wensen passend woningpakket? Wij maken het zetten van concrete stappen eenvoudig en blijven u op de hoogte houden van belangrijke ontwikkelingen. Uw woning kunt u bij de tijd houden via uw eigen pagina.

Wilt u hulp bij het maken van een keuze?

Of hebt u al een login?