Leveranciers

Onze partners zijn bedrijven met een bewezen ervaring op hun gebied en met een gedegen perspectief voor de toekomst. Dat zijn namelijk de jaren waarin u rendement wil maken op uw comfortverbetering. Zij moeten er dan ook zijn om op terug te vallen.

Leveranciers hebben wij tevens gekozen op hun service. Maken zij waar wat wij u beloven? Bij elke partner leest u hieronder wat bij Woningwaard de doorslag heeft gegeven om alleen met hen in zee te gaan.

Dit is een selectie van onze leveranciers. Er lopen continu gesprekken om meer leveranciers bij ons aan te laten sluiten.

Pladeko

Pladeko is importeur van de Oostenrijkse kozijnen van Internorm. Internorm voorziet heel Europa van kozijnen als het gaat om kwalitatief goed bouwen met hoogwaardige kierdichting. Niet alleen is het product hierop ingericht, ook de mensen die het verwerken weten wat ze doen. Zeker bij het renoveren van Nederlandse woningen luistert het nauw om uit de hoge kwaliteit kozijnen ook het optimale voelbaar comfort te halen. Daarnaast biedt Pladeko een duidelijke toonzaal zodat iedereen, boven de overeengekomen standaard, aanvullende keuzes kan maken. Woningwaard vindt belangrijk dat zij goed kunnen samenwerken met de andere leveranciers, eigen product voeren en dit zelf monteren en het vervoer vanuit Oostenrijk zo duurzaam mogelijk hebben ingericht.

Speedcomfort

Speedcomfort is Het Groenste Idee van Nederland van 2015 en bijna de Energie[s]topper van 2016. Het idee om bestaande radiatoren op simpele wijze meer warmte te laten geven is goed uitgewerkt in een unit die op al de typen radiatoren te installeren is. Onze installateurs nemen dit in overige werken mee en leggen uit hoe het werkt. Woningwaard vindt het belangrijk dat zij voor onderdelen hebben gekozen die fluisterstil zijn, lang meegaan en in een biobased houder verwerkt zijn.

Innoceal

Innoceal maakt woningen en andere gebouwen in België en Duitsland kierdicht. In Nederland zij we niet zo gewend aan goede kierdichting, zodat we deze specialisten uit Hasselt halen. Innoceal heeft jaren ervaring, hun methode is goed planbaar is en het resultaat is goed controleerbaar. Er wordt vooraf gemeten en na oplevering gemeten. Innoceal doet daarmee als enige in dit werkgebied wat het belooft. Woningwaard vindt het belangrijk dat zij luchtdichting bij de bron weten aan te pakken. Zij weten wat werkelijk nodig is. Daarnaast zorgen er met onze coördinatoren voor dat de aanpak ook weer netjes wordt afgewerkt.

ClimaRAD

Climarad komt voort uit een universitair onderzoek en produceert vanaf 2002 haar ventilatie-element bij het raam. Na al die jaren is het doorontwikkeld tot de beste oplossing voor een gezond binnenklimaat. Het meet zelf wanneer het moet werken en doet dat met zo weinig mogelijk bewegende delen. Er is weinig onderhoud nodig en biedt de ventilatie die nodig is bij aanvullende isolatie. Woningwaard vindt het belangrijk dat Climarad met lokale installateurs werkt. Deze vakmensen hebben de juiste instelling en geven u een duidelijke uitleg. Zij weten niet alleen weet hoe het werkt, maar geven u ook tips uit de praktijk.

De Isolatiespecialist.nl

De isolatiespecialist pakt al vanaf 2005 de koude voeten aan. Tevens zijn zij groot geworden in het isoleren van gevel en daken omdat zij in elke situatie de juiste isolatie bieden. Ze zijn erg open over klantbeoordeling maar hebben daar ook alle reden toe. Er wordt snel en opgeruimd gewerkt en klachten over vocht en kou zijn verholpen. Woningwaard vindt het belangrijk dat zij geen ziekmakende chemicaliën gebruiken maar Knauf en Neopixels. Zij hebben eigen mensen en eigen materieel die goed voorbereid zijn op de werkzaamheden die bij u moeten worden gedaan. Zij houden zich aan afspraken en ruimen alles weer netjes op.

Sungevity

Sungevity biedt het zonnesysteem dat bij u past. Zij zijn groot geworden in Amerika en bieden 10 jaar garantie op de werkelijke stroomproductie. Dat is uniek in Nederland! Sungevity neemt u veel uit handen met een sterk platform waarin u uw eigen systeem uitgelegd krijgt. Het zijn prettige mensen om mee te bellen als u vragen heeft. De App waarmee u uw zelf opwekte stroom volgt is erg gebruiksvriendelijk. Sungevity werkt alleen met gedegen leveranciers en is toch heel betaalbaar. Woningwaard vindt het belangrijk dat zij met lokale installateurs werken en u € 150,- korting bieden als u uw buren uw voorbeeld laat volgen.