Goed isoleren, is gezond isoleren!

De voordelen van isolatie kunnen wij makkelijk voor u op een rijtje zetten:
– Uw huis wordt comfortabeler
– Uw energierekening daalt
– Uw huis stijgt in waarde

Woningwaard levert vloer-, gevel- en dakisolatie.

Bij goede woningisolatie is het belangrijk dat er ook goed geventileerd wordt. Woningwaard onderscheidt zich van andere isolatie-aanbieders, omdat wij voor een goede balans zorgen tussen isolatie en ventilatie. Dit doen wij samen met onze partners Isolatiespecialist.nl en ClimaRAD. En op de combinatie van isolatie en ventilatie kunt u ook extra subsidie krijgen! Wij regelen het allemaal voor u. Zo heeft u één aanspreekpunt. Wel zo handig!

*De Energiebesparing Eigen Huis subsidie is sinds 26 april volledig verstrekt. De subsidie was erg populair. Woningwaard verwacht dat het volgende kabinet er voor zorgt dat er in 2018 een nieuwe subsidie komt voor het verduurzamen van de woning. Overigens kan Woningwaard dit niet garanderen.

INFO

Woningwaard is uniek in samengestelde, functionele pakketten om uw woning te verbeteren.

Lees verder

Gratis

Meer informatie over isolatie en ventilatie? Vraag hier gratis onze isolatiewijzer aan!

Vraag aan

HULP

Vanaf slechts € 25,- geven wij u persoonlijk en integraal advies over hoe u uw woning optimaliseert.

Lees verder

Waarom is gezond isoleren zo belangrijk?

Isoleren
levert geld op!

Met isoleren bespaart u energie en daarmee geld. Maar wat nog veel belangrijker is, is dat uw wooncomfort verhoogd wordt. Door goede isolatie blijft uw woning in de winter warm en blijft de warmte in de zomer langer buiten. Naast een fijne temperatuur in huis, heeft u ook minder geluidsoverlast door de geluidsabsorberende eigenschappen.

Wilt u direct een offerte?

vraag aan

Ventilatie
houdt u gezond!

Het belang van goed ventileren wordt vaak onderschat. Eén op de tien woningen heeft last van schimmel heeft en in de meeste huizen is binnen meer fijnstof aanwezig dan buiten. In de ochtend even een raam open zetten, is niet genoeg.

Door isolatie, kan de luchtverversing niet meer via naden en kieren gaan. Zonder goede ventilatie worden allergieën versterkt en kunnen gezondheidsproblemen ontstaan.

Woningwaard is specialist in de combinatie van isolatie en ventilatie! Wilt u direct een offerte?

vraag aan

Woningwaard is graag uw partner

Wilt u nu direct weten wat u het beste kunt doen? Wij kunnen u adviseren. En straks van A-Z ondersteunen bij het installeren van het best passende pakket. Klik hier voor een inmeet en advies rapport. De kosten krijgt u bij aanschaf van een pakket tijdelijk retour.

Pakketten waarmee u uw woning tochtvrij kunt maken, gezonder of met minder geluidsoverlast van de buren. Doordat we op een goede manier gebruik maken van de mogelijkheden voor energie besparen in huis en opwek van energie, levert de comfortverbetering u altijd ook een kostenverlaging en waardestijging op.

Wij zijn een aanbieder die u alle zorgen uit handen neemt bij de verbetering van uw woning. Zo heeft u één aanspreekpunt. Dat is wel zo handig! Veel websites vragen voor u verschillende offertes op. Wij werken anders: wij helpen u kiezen en begeleiden u van het eerste contact tot en met het stofzuigen na de oplevering! Wij ondersteunen u bij de aanvraag van subsidies en leveren u de best passende woningpakketten met daarin bijvoorbeeld isolatie, kierdichting, ventilatie, warmtepompen, HR++-glas, zonnepanelen, regeltechniek of beveiliging.