Wonen kan beter

We geven een groot deel van ons besteedbaar inkomen uit aan wonen. Toch accepteren we ergernissen zoals tocht en geluidsoverlast en betalen we maandelijks hoge energierekeningen. Waarom doen we daar niets aan? Omdat we vaak niet weten wat een slimme investering is in de woning. Er is geen partij die onafhankelijk advies geeft en meehelpt de woning over langere termijn goed en waardevol te houden. Tot nu toe dan. Want nu is er Woningwaard!

Veel van de ergernissen kunnen praktisch gratis worden verholpen als u uw woning gaat verduurzamen. Met het geld dat u bespaart op energie maakt u uw woning namelijk comfortabeler en beter. Tevens levert het rendement op want dankzij de aanpassingen stijgt de waarde van uw woning. De overheid stimuleert energiebesparing (nog) met subsidies. Het is dus slim om nu iets aan uw woning te doen!

GEZOND
WONEN

Een goed binnenklimaat in huis helpt u en uw gezin gezond te blijven. Dat is de moeite waard. Maar investeren in installaties in de woning is duur. Als u dat slim combineert met energiebesparing is er opeens veel meer mogelijk. Wij helpen u met onafhankelijk advies een keuze te maken uit de best passende producten. Vervolgens zullen onze zorgvuldig geselecteerde partners de door u gekozen pakketten leveren en netjes installeren.

WAARDEVOL
WONEN

Energielabels geven aan hoe een woning presteert: stookt u tegen de klippen op of is het snel warm en comfortabel in huis? De waarde van uw woning wordt in toenemende mate bepaald door de kwaliteit van uw huis en de maandelijkse kosten. Zijn de energiekosten hoog, dan is de verkoopwaarde lager en betaalt u op termijn wellicht zelfs een hogere rente voor uw hypotheek. Als u nu uw woning verbetert, daalt uw energierekening niet alleen maar woont u direct zelf ook comfortabeler. Hoe sneller u begint, hoe eerder u de aanpassing terugverdient.

SLIMMER
WONEN

In de meeste auto’s kunt u meer voorkeuren instellen dan in uw woning. Luchtvochtigheid, ventilatie en temperatuur per ruimte inregelen kan tegenwoordig heel gemakkelijk. Vanaf de bank of een andere plek buitenshuis. Wij helpen u graag de verschillende delen van uw woning slimmer te maken. Dat levert u besparing en comfort op. U kunt bij ons terecht voor een onafhankelijk advies. De levering en installatie wordt uitgevoerd door zorgvuldig geselecteerde en betrouwbare partners. Wij blijven wel betrokken van begin tot eind!

DUURZAAM
WONEN

Hoe mooi zou het zijn als uiteindelijk alle woningen energieneutraal of energieleverend zijn! Hoe (snel)u tot een duurzame woning komt, hangt onder meer af van uw prioriteiten, financiële mogelijkheden en gezinssituatie. Wij helpen u graag stap voor stap. We geven onafhankelijk advies en werken samen met de beste leveranciers en vakmensen. Duurzaam wonen is ook lagere energielasten en meer comfort. Een investering meer dan waard!

De toegevoegde waarde van Woningwaard

Wij helpen u een keuze te maken. Wij zorgen dat de aanpassingen aan uw woning zo vlekkeloos mogelijk verlopen. Wij nemen u de papierwinkel uit handen rond het aanvragen van een nieuw label en van toepassing zijnde subsidies. Wij zijn een helder en duidelijk aanspreekpunt. U houdt uw stappen en gebruiksaanwijzingen helder en overzichtelijk op één plek bij elkaar. Wij bieden u een online thuis voor de lange termijn waarde van uw woning.

Zet vandaag zelf de eerste stap en vul onze pakketwijzer in om een idee te krijgen welke pakketten het meest bij uw wensen passen. Of neem contact met ons op. We helpen u graag op weg naar een lagere energierekening!