City-zen Inmeting en Advies

Om het zo makkelijk mogelijk voor u te maken, kunt u beginnen met een inmeting van uw huis. De inmeting kost €150 en daarna kunt u een beslissing maken of het project kan beginnen of niet. Om in aanmerking te komen voor City-zen moet de aanvraag voor 1 december 2016 plaatsvinden, hierna kunt u beslissen of u het project al dan niet in samenwerking met Woningwaard wilt starten!

Klik hier voor meer informatie (tijdelijk de kosten retour bij bestelling van een pakket!)

 

City-zen Stilte pakket

Wonen in een fijne wijk wordt nog wel eens verstoord door geluidsoverlast van de buren. Contactgeluid en lawaai scoren hoog op de lijst met ergernissen. Maar uw huis erop aanpassen is nogal een stap. Maar als de energierekening er aan meebetaalt en uw huis tegelijkertijd comfortabeler wordt, is de stap al een stuk kleiner. En als het dan ook nog rendement op gaat leveren, is het gewoon een goed idee!

Klik hier voor meer informatie!
 

City-zen Langer thuis pakket

Als de kinderen het huis uit zijn dromen mensen ervan om lang in de eigen wijk te blijven wonen. Daar leent echter niet iedere woning zich voor. Een slaapkamer aanbouwen in de tuin biedt uitkomst, maar is een hele investering en een hele klus wat betreft regelgeving. Wat nu als de energierekening u helpt investeren. Met onderverhuur kunnen de aanpassingen aan uw woning zelfs rendement opleveren.

Klik hier voor meer informatie!
 

City-zen Vernieuwbouw pakket

Ziet uw woning er niet meer zo goed uit als bij aankoop? Heeft u de afgelopen jaren het onderhoud uitgesteld en uw geld uitgegeven aan andere dingen zoals vakanties? Dat was een goede planning! Want als u nu een huis ‘make-over’ doet, kunt u de energierekening mee laten betalen en vangt u ook nog eens een mooi rendement.

Klik hier voor meer informatie!

 

City-zen Weg met je energierekening pakket

De woning in één keer goed aanpakken betekent dat u voor de komende jaren klaar bent met verbouwen. Als u dat ook nog eens combineert met de totale energierekening tot nul terugbrengen, koopt u uw energielasten in één keer af. Met de subsidies die nu beschikbaar zijn, is dit het moment om daar goed over na te denken. Wij helpen u daar graag bij.

Klik hier voor meer informatie!