Introductie advies

€ 20,66

Een goed advies over de waarde van uw woning en mogelijk te nemen stappen. Regel uw definitieve energielabel.

Categorie: .

Dit pakket is inclusief:

• Inzicht in de redenen om uw wooncomfort te verhogen
• Duidelijkheid over energielabels en hun invloed
• Inzicht in producten en complete pakketten

Grote lijnen

Het introductie advies maakt begrijpelijk wat het inhoudt om iets aan het comfort in huis te doen, waarom u het zou doen, wat u daarbij kunt gebruiken, welke zaken u op een rij moet krijgen en hoe u een eerste stap kunt zetten. Tevens krijgt u inzicht in energielabels en welke invloed deze hebben op de waardeontwikkeling van uw huis.

Aanpak

Laten we beginnen bij de basis. We informeren u over de dingen die u kunt doen om het comfort in huis en de waarde van uw woning te verbeteren. Ook maken we u wegwijs in de afwegingen die u moet maken.

We stellen vast welk energielabel uw woning van de overheid heeft gekregen en leggen uit wat dit voor u betekent. Energielabels bepalen de waarde van uw woning bij verkoop. We vertellen u waar de waardeontwikkeling van uw huis in zit en welke maatregelen u daartoe kunt nemen.

Het wordt helder welke exacte metingen in het huis nodig zijn en welk Woningwaard pakket het beste aan lijkt te sluiten op uw woning en wensen. Let wel: dit wordt gebaseerd op uw antwoorden op de vragen in onze pakketwijzer.