Inmeten en advies

€ 619,83

Maak de beste keuze en laat uw woning volledig inmeten voor u een pakket bestelt. Tijdelijk: INMEETKOSTEN RETOUR.

Categorie: .

De resultaten

• Een volledig opgemeten woning
• Exacte mogelijkheden helder voor opwekking op het dak
• Op basis van ruim 70 antwoorden een definitieve prijs
• Garantie: geen bijkomende kosten bij maatafwijkingen

Grote lijnen

Om een goede indruk te krijgen van de verbouwingskosten kunt u zelf opmeten hoeveel glas en kozijnen u heeft en hoeveel oppervlak er is aan te isoleren vloer of dakvlak. Ook kunt u inschatten wat de potentie is aan zonnepanelen.

Bij het bestellen van het pakket controleren wij in een verkennend gesprek op hoofdlijnen de maten die u zelf heeft gemeten. Als blijkt dat de bouwvakkers toch meer materiaal nodig hebben vanwege een foutieve inmeting zijn er bijkomende kosten. Kosten die u waarschijnlijk graag had willen weten toen u de beslissing nam.

Inmeten is een vak apart en eventuele tegenslagen voorkomen we graag. Onze mensen nemen het inmeten daarom graag van u over.

AANBIEDING: als u na het inmeten een pakket van Woningwaard afneemt, krijgt u tijdelijk de inmeetkosten retour!

Aanpak

Tijdens een inmeting van uw woonhuis nemen we alle benodigde maten goed op. Vervolgens bepalen we de exacte mogelijkheden voor het opwekken van stroom en warmte op het dak. Tevens berekenen we de precieze kosten voor de te treffen maatregelen. Dit doen we op basis van een uitgebreide vragenlijst van meer dan 70 vragen.

Na de inmeting krijgt u van ons een vrijblijvend advies en de definitieve prijs met betrekking tot het meest rendabele pakket voor uw situatie. Tevens krijgt u van ons de garantie dat, als wij uw woning inmeten, er geen bijkomende kosten meer zijn in het geval van eventuele maatafwijkingen.