Hulp bij subsidie / financiering

€ 20,66

Een goed advies over financiering of een overzicht van de subsidiemogelijkheden voor uw woningaanpassing.

Categorie: .

De resultaten

• Een onafhankelijk advies m.b.t. financiering
• Overzicht van subsidiemogelijkheden voor uw situatie

Grote lijnen

Uw huis verbeteren is het goedkoopst als u dat uit eigen zak betaalt. Maar niet iedereen heeft een appeltje voor de dorst of wil hiervan snoepen. Woningwaard helpt u daarom graag met het uitzoeken waar u de financiering het beste vandaan haalt. Tevens kijken wij of er eventuele subsidiemogelijkheden zijn.

Aanpak

Aan de hand van uw situatie bekijken we de meest handige financieringsvorm. Dat kan het verruimen van de hypotheek zijn of het aangaan van een andere hypothecaire lening.

In veel gevallen biedt uw gemeente of provincie een aantrekkelijke financiële ondersteuning of de mogelijkheid goedkoper geld te lenen voor het verduurzamen van uw woning. Hoe dat in uw stad of regio geregeld is, zoeken wij graag voor u uit.

Tenslotte volgen wij de laatste ontwikkelingen naar objectgebonden financiering. Dat is een financiering waar u niet zelf een schuld voor aangaat, maar die volledig op uw woning rust. Handig als u nu comfortabel wilt wonen, maar al weet dat u gaat verhuizen. Zodra dat voor uw situatie voorhanden is, vermelden we dat in het advies.