Woningwaard aanbod

Kwaliteit en vakmanschap

Woningwaard is de eerste online winkel voor complete woningpakketten. Ons doel is u alle zorgen uit handen nemen. Daarom begeleiden wij de installatie van uw pakket van bestelling tot oplevering.

Wij werken uitsluitend samen met bekende Nederlandse en Europese leveranciers en laten de uitvoering aan lokale vakmensen over. Op deze manier leveren wij hoge kwaliteit voor een concurrerende prijs.

Bekijk hieronder onze pakketten, diensten of losse producten. Of neem contact met ons op via e-mail of telefoon (020 - 435 75 58). Wij helpen u graag geld uitsparen!

Nu gratis inmeten

Om zeker te weten dat u een pakket kiest dat past bij uw situatie kunt u ons uw huis laten inmeten. Op basis van de meting en uw woonwensen kunnen wij het voor u meest optimale pakket bepalen.

Als u het inmeten zelf heeft gedaan, meten wij voor aanvang van de werkzaamheden voor de zekerheid alles na. Eventuele correcties zullen we helaas moeten doorbelasten. Uiteraard pas na uw expliciete goedkeuring.

TIJDELIJKE AANBIEDING: laat ons inmeten en ontvang de kosten voor het inmeten retour. Geldig als u bij Woningwaard een pakket besteld!

Gemak en garantie

De pakketten van Woningwaard bieden u gegarandeerde labelstappen en een besparing op uw energierekening. Aangepast op uw woonsituatie en woonwensen krijgt u een fijner huis, zonder dat u hoeft na te denken over de technische oplossingen die daarvoor nodig zijn.

Advies op maat

Wilt u hulp bij verbeteren van uw woning en zeker weten dat u de beste keuze maakt? Dan helpen wij u graag. Vanaf slechts € 25,- heeft u al een energieadvies op maat. Als wij uw woning persoonlijk inmeten kunnen wij u zeggen welk pakket voor u het meest ideaal is.

De hoogste kwaliteit

Het is ons doel uw woningaanpassing te vereenvoudigen. Daarom hebben we ook enkele losse producten. Wie alleen gebruik wil maken van onze lage productprijzen, kan kiezen uit zonnepanelen en drie lagen glas. Vanzelfsprekend van de hoogste kwaliteit.

Contact

 Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u een onafhankelijk advies hoe u uw huis zo kunt verbeteren dat het een goed rendement oplevert? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het comfortabeler en energiezuiniger maken van uw woning.

Direct aan de slag

Onze prijzen staan vast, u weet waar u aan toe bent. De bestellingen die u via onze website plaatst, kunt u betalen met iDeal. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen gaan wij aan de slag. Wij kunnen pas starten met uw woningverbetering na een aanbetaling van 10%. Uiteraard kunt u ook eerst een offerte aanvragen.

Kijk voor onze overige voorwaarden op algemene voorwaarden.